Erkend leerbedrijf SBB

Verwoert Tuinonderhoud is een erkend leerbedrijf wat betekent dat wij stages en leerbanen verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Momenteel hebben wij ruimte voor een stagiair van de opleiding Medewerker hovenier niveau 2.

Wie zijn wij
Verwoert Tuinonderhoud is in 2015 opgericht door Martin Verwoert. Wij richten ons voornamelijk op het onderhouden van tuinen maar verzorgen ook de aanleg en renovatie van een tuin. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren maar ook de zakelijk markt weet ons steeds beter te vinden. We zijn voornamelijk actief in de regio Maurik-Eck en Wiel-Lienden-Tiel en incidenteel richting Utrecht/Den Bosch.

Wat ga je doen
Samen met de eigenaar verzorg jij het onderhoud van zowel particuliere als zakelijke tuinen. Daarnaast help je met het aanleggen of renoveren van tuinen. Hiervoor werken wij samen met Verwoert Klussenbedrijf. De nadruk ligt echter op onderhoudswerkzaamheden, zoals hagen snoeien/scheren, bladblazen, grasmaaien, onkruid bestrijden, schoffelen en groenafval opruimen.

Wie ben jij
Wat wij belangrijk vinden is dat je gemotiveerd bent en een positieve instelling hebt. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken, wilt leren en staat open voor feedback. Verder vindt je het leuk om zo nu en dan een praatje te maken met de klant, zie je er verzorgd uit en kom je afspraken na.

Wat mag je van ons verwachten
Je krijgt 1-op-1 begeleiding omdat je direct met de eigenaar samenwerkt. Dit geeft jou de kans veel te leren. We geven je de ruimte en vrijheid je te ontwikkelen en fouten te maken, daar leer je tenslotte van.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een leerbaan bij Verwoert Tuinonderhoud? We ontvangen je sollicitatie graag via mail verwoerttuinonderhoud@gmail.com. Je kunt ook bellen met Martin Verwoert 06-15645663.

Reacties zijn gesloten.